Vállalkozói hitel

Folyószámla hitel

Rövid lejáratú, likviditási problémák áthidalására szolgál. A hitel előnye, hogy bírálata gyorsan történik.

Folyószámlahitelt igényelhet ingatlanfedezet nyújtása mellett és nélkül is, aminek a megállapítása mindig a bankon múlik, melyet a benyújtott mérleg adatok, köztük az árbevétel határoz meg.

Széchenyi kártya konstrukció

Miért előnyös?

  • állami támogatás
  • szabadon felhasználható
  • rugalmas konstrukció
  • kapcsolódó elektronikus szolgáltatások

Kik igényelhetik?

  • akik a 2004. évi XXXIV. Kis- és középvállalkozásokról szóló törvény szerinti egyéni vállalkozásnak, gazdasági társaságnak, szövetkezetnek, egyéni ügyvédnek, ügyvédi irodának, közjegyzőnek, szabadalmi ügyvivőnek és bírósági végrehajtónak ezek irodáinak, valamint a szolgáltató (magán) állatorvosnak minősülnek
  • nincsen 30 napon túl lejárt köztartozásuk, illetve hitel-, kölcsön vagy bankgarancia szerződésből eredő lejárt tartozásuk

Beruházási- és fejlesztési hitel

A beruházási és fejlesztési hiteleket azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik az átlagosnál nagyobb hitelösszeget szeretnének vállalkozásuk fejlesztéséhez igényelni.

Az ilyen jellegű hitelek egyedi szempontok alapján kerülnek elbírálásra.

Szabad felhasználású vállalati jelzáloghitel

Vállalata hitelhez szeretne jutni, de nem rendelkezik megfelelő árbevétellel, megfelelő mutatószámokkal és a szükséges forrás célját sem kívánja meghatározni? Akkor válasszon ingatlan fedezet mellett nyújtott vállalati szabad felhasználású jelzáloghitelt.

A hitelösszeg 1MFt-tól, akár 100MFt-ig is terjedhet, a fedezetül felajánlott ingatlantól függően.

A futamidő akár már 8-év is lehet!

Hitelkiváltás

A hitelpiacon főleg a korábbi piaci kamatozású, forint alapú jelzálog hiteleknél egyre növekvő igény mutatkozik már meglévő hitelek felülvizsgálatára további forrásteremtés, illetve kedvezőbb törlesztés elérésére. A változtatás költségeit ellensúlyozhatja az elérhető megtakarítás.

A deviza alapú jelzálogkölcsönök kedvezőbb kamatokat tartalmaznak, ezért törlesztő részletei alacsonyabbak a néhány évvel ezelőtt folyósított forinthitelekénél. A további forrásteremtés lehetőségét több különböző körülmény is megalapozhatja. A fedezetként felhasznált ingatlan értéke emelkedhet az eltelt idő alatt történt ármozgások miatt, illetve az érték nagyobb része igényelhető hitelként, mindkettő nagyobb hitelösszeghez jutást jelenhet.

A már befizetett hiteltörlesztés összege is növelheti a hitelből kézhez kapott részt annyival, amennyivel kevesebb a nem esedékes (kiváltandó) hitelmaradvány. Minden lehetőséget tekintve és kihasználva kedvezőbb törlesztés érhető el. Illetve azonos törlesztés mellet további pénzhez juthatnak azok az ügyfelek, akik vállalják a módosítással kapcsolatos költségeket, de még azzal együtt is megérheti.

 
© 2013 Hitel-City. Minden jog fenntartva.