Adatlap kitöltése PDF Nyomtatás E-mail

 


Hitel, melyet bármire felhasználhat, a hitelösszeg feltétel nélkül elkölthető. A hitel fedezete az az ön által, mint hitelfelvevő által (vagy az ingatlan tulajdonosa által) felajánlott ingatlan, melyre a bank jelzálogjogot jegyeztet be.

 

 
Egy vagy több hitel összevonása egy hitelbe. A magas kamatozású hitelek (hitelkártya , személyi kölcsönök, áruhitelek) összevonása egy hosszú futamidejű, ingatlan fedezetes, alacsonyabb kamatozású hitelbe. Érdemesebb még a már meglévő ingatlan hitelt,hiteleket egy kedvezőbb kamatozású hitelre váltani. Adósságrendezésre forinthitelek vehetők igénybe, plusz pénzhez is juthatunk ugyanazon a hitelen belül. Több bank már jelzálogfedezettel, hanem személyi kölcsönöket is kínál magasabb kamatozású hiteleink kiváltására, de ezeket inkább a magasabb jövedelmű igénylőknek ajánlják .

.

Több hitel egyesítése egy új hitelben,mely kedvezőbb kamatozású.

 

 


 


Csak ingatlan célra ,lakásvásárlás, lakásbővítés, lakásfelújítás, lakáskorszerűsítésre felhasználható jelzáloghitel. Lakáscélú hitel kiváltására is igényelhető. Kedvezőbb kondíciójúak a lakáshitelek, mint a szabad felhasználású jelzáloghitelek.

 

 


  

 

 

---

 
© 2013 Hitel-City. Minden jog fenntartva.